counter

Γιώργος Μπόγρης: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram και το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου

Γιώργος Μπόγρης: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram και το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου
Γιώργος Μπόγρης: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram και το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου

Γιώργος Μπόγρης

Μπορεί αυτό το διάστημα να έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Ισπανία, ωστόσο ο Γιώργος Μπόγρης συνεχίζει και διατηρεί καθημερινή επαφή τόσο με την αγαπημένη του Έλλη Κοκκίνου όσο και με τους Έλληνες συμπαίκτες του. Μάλιστα, προσφάτως έφτασε στα χέρια του Γιώργου Μπόγρη η διάκριση από την ΕΣΑΚΕ για τις επιδόσεις του την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

«Στεναχωριέμαι που δεν μπορούσα να είμαι εκεί να το παραλάβω... Αλλά η τιμή είναι τεράστια έστω και από μακριά! Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον @paokbasketball για την ονειρεμένη χρονιά που είχαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ συμπαίκτες, προπονητές, Μπάνε, Ζουρνατζίδη, Γαλατσόπουλο, Μάτι. Τον Κοσμά, το Νίκο, το Μιχάλη, το Σάφη, το Στέφανο, τη Νύσταζα, την Κατερίνα.  Γιατί στον ΠΑΟΚ είμαστε οικογένεια, είτε έχει να κάνει με τον αγωνιστικό είτε όχι!!! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε @gsofia21 που έλαβε την πλακέτα και είναι εδώ  για μένα πάντα όπως κ ο @petran_the_titan, τον Παναγιώτη Χορόζογλου, που όπως λέγαμε μεταξύ μας όλη την σεζόν ανεβαίνουμε επίπεδο παρέα, την @nickipetroulaki, που τα καλοκαίρια χύνουμε λίτρα ιδρώτα και με βελτιώνει σαν αθλητή και σαν άνθρωπο. Τον Μιχάλη Καλαβρό, που περνάμε ατέλειωτες ώρες στα γήπεδα. 3-4 πολύ κοντινά μου άτομα που με στηρίζουν με όλο τους το είναι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή! Και φυσικά την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου και μου πρόσφερε ακόμα και ότι ΔΕΝ μπορούσε. Κλείνοντας να πω πόσο τυχερός είμαι σαν άνθρωπος που έχω σαν επάγγελμα κάτι που αγαπώ τόσο και μου έχει προσφέρει τόσες συγκινήσεις. Υγεία και τα καλύτερα έρχονται σας διαβεβαιώνω. Ευχαριστώ και πάλι για την τεράστια τιμή!"

Όπως ήταν φυσικό, η σύντροφος του Έλλη Κοκκίνου αμέσως σχολίασε στο εν λόγω δημοσίευμα, όχι με λόγια αλλά με σύμβολα που δήλωναν την ευχαρίστηση της για την τιμή στον αγαπημένο της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR