counter

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων
Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων

Απο την Χριστίνα Μόνι

Το βράδυ της Παρασκευής  12 Ιουνίου οι φανατικοί θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.  Η συναυλία άνοιξε με την γλυκιά φωνή της νεαρής τραγουδίστριας Μαλού Κυριακοπούλου. Λίγο μετά τις 21:30 στη σκηνή πάτησε το πόδι του ο Γιώργος Μαζωνάκης και το κατάμεστο Θέατρο Βράχων άρχισε να ζητωκραυγάζει και να αποθεώνει τον τραγουδιστή.

Εν όψει της καλοκαιρινής του περιοδείας “Καλοκαίρι στο τέρμα” ο ερμηνευτής έκανε την αρχή στην Αθήνα και το Θέατρο Βράχων που από νωρίς γέμισε με κόσμο. Ανεβαίνοντας στη σκηνή ο Γιώργος Μαζωνάκης αποθεώθηκε όταν τραγούδησε μια από τις τελευταίες επιτυχίες του, το τραγούδι “Τέρμα”,  ενώ συνέχισε με τα τραγούδια με τα οποία έχει κάνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνοντας ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα άλλαξε την εμφάνιση του και επέστρεψε στην σκηνή με επιτυχίες από το παρελθόν. Τραγούδια με τα οποία τον γνώρισε και τον αγάπησε το κοινό. Στο κοινό μπορούσε να δει κανείς σχεδόν τα πάντα. Γονείς με παιδιά , πιτσιρίκια, ενήλικες ακόμη και ηλικιωμένους.

Όλοι μαζί έδειχναν να το διασκεδάζουν με αρχηγό την πολύ καλή φίλη του τραγουδιστή, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου να ανεβαίνει στην σκηνή και να αγκαλιάζει τον Γιώργο Μαζωνάκη δηλώνοντας απλά πως «είναι ο καλύτερος».

Η βραδιά έκλεισε με τον καλλιτέχνη να ευχαριστεί το κοινό για την αγάπη που του δείχνει και έπειτα να ανανεώνει το επόμενο ραντεβού τους στον επόμενο προορισμό της καλοκαιρινής περιοδείας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR