counter

X - Factor: Έτσι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει o Γιώργος Μαζωνάκης στο show!

X - Factor: Έτσι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει o Γιώργος Μαζωνάκης στο show!
X - Factor: Έτσι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει o Γιώργος Μαζωνάκης στο show!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε πρόσφατα μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο X-Factor που συμμετέχει ως κριτής αλλά και στα νέα παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους.

«Η κάθε εποχή διαθέτει τις δικές της συνήθειες και τα δικά της δεδομένα. Τότε που βγήκα εγώ στον χώρο υπήρχε μια οργανωμένη δισκογραφία με ανθρώπους έμπειρους που ήταν κυνηγοί ταλέντων. Επίσης, δεν υπήρχε αυτή η πολυσπερμία του χώρου που καμιά φορά πλέον γίνεται και μπάχαλο. Από την άλλη, στην εποχή μας τα talents shows προσφέρουν καταρχήν μια δυνατότητα για ένα εισιτήριο, το αν θα τα καταφέρεις ή όχι από εκεί και πέρα είναι θέμα πολλών παραγόντων. Σημασία δεν έχει η δημοσιότητα των 5 λεπτών που λέμε, αυτό που μετράει είναι η διαρκής παρουσία στα πράγματα συνοδευόμενη από μια διαρκή πρόοδο. Με τη δημοσιότητα δεν μπερδεύονται μόνο τα παιδιά, μπερδεύονται και οι μεγάλοι καμιά φορά. Πιστεύω πάντα ότι το καθετί χρειάζεται μέτρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμπλήρωσε, μάλιστα, πώς στα νέα παιδιά που συναντά τους λέει αυτό που πιστεύει και όχι αυτό που θέλουν να ακούσουν. «Ο καθένας έχει την αγωνία του για να βρει τα βήματα του στον χώρο. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση γενικώς, γιατί καμιά φορά τα όνειρα δεν αρκούν, χρειάζεται και σωστοί προσανατολισμοί. Και επίσης, κάτι που το επαναλαμβάνω συχνά, δεν αρκεί μια καλή ιδέα ή ένα μικρό ταλέντο, απαιτείται να κατακτήσει το συνολικό πακέτο».

Όσον αφορά στο πως είπε το μεγάλο ναι στο X-Factor; Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Η πρόταση που μου έγινε από το X-factor ήταν δελεαστική, καθώς αντιλήφθηκα ότι γίνεται μια συγκεκριμένη δουλειά με καλούς συνεργάτες που στοχεύει σε αυτό που σου είπα πριν, το "πακέτο". Επίσης, δεν υπήρξα ποτέ δογματικός στη ζωή μου, διατηρώ το δικαίωμα να εξετάζω και να επανεξετάζω τα πάντα, αρκεί αυτό να γίνεται με σύνεση και ελεύθερη βούληση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR