counter

Γιώργος Μαζωνάκης: Πάρτι γενεθλίων με αγαπημένους φίλους στο πλευρό του και μια τούρτα-υπερπαραγωγή!

Γιώργος Μαζωνάκης: Πάρτι γενεθλίων με αγαπημένους φίλους στο πλευρό του και μια τούρτα-υπερπαραγωγή!
Γιώργος Μαζωνάκης: Πάρτι γενεθλίων με αγαπημένους φίλους στο πλευρό του και μια τούρτα-υπερπαραγωγή!

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στο Zonars – bar restaurant, το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου, μαζί με λαμπερούς καλεσμένους και αγαπημένους φίλους. 

"Έλα όπως είσαι" ήταν το μήνυμα της ιδιαίτερης πρόσκλησης του Γιώργου προς τους καλεσμένους του ,"για να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της γέννησης μου" όπως έγραψε o ίδιος σε χαλαρό ύφος.


Πρόσκληση

Ως γνήσιος οικοδεσπότης , ο Γιώργος υποδέχτηκε προσωπικά όλους τους καλεσμένους στην είσοδο του Zonars, όπως τους είχε υποσχεθεί! 

Στο χώρο του Zonars είχε τοποθετηθεί ένα ομοίωμα του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος φημίζεται για το ξεχωριστό χιούμορ του, προδιαθέτοντας τους καλεσμένους για τη χαρούμενη  βραδιά που θα ακολουθούσε. 

Η διακόσμηση ήταν στις αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου, με μπαλόνια να κυριαρχούν στο χώρο και το ειδικά διαμορφωμένο stage. 

Την  εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα που έσβησε ο Γιώργος, ετοίμασε και παρουσίασε ο ίδιος ο  pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης στον εορταζόμενο.

Το live performance της Ρένας Μόρφη αλλά και τα τραγούδια που αυθόρμητα είπαν ο Γιώργος με τους φίλους του, δημιούργησαν μια παρεΐστικη, γιορτινή βραδιά που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Το party επιμελήθηκε δημιουργικά και μουσικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Τον Γιώργο τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, του θεάτρου, φίλοι και συνάδελφοι του. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Κουτσολιούτσου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Τάμτα, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Μπάμπης Στόκας, η Μαργαρίτα Μάτσα, ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη Μαρίνα Βερνίκου, και πολλοί άλλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR