counter

Γιώργος Μαζωνάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του και αποκάλυψε την ηλικία του μέσω Instagram

Γιώργος Μαζωνάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του και αποκάλυψε την ηλικία του μέσω Instagram
Γιώργος Μαζωνάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του και αποκάλυψε την ηλικία του μέσω Instagram

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δέχτηκε το αγαπημένο του γλύκισμα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο γνωστός pastry chef ετοίμασε έναν μπακλαβά τον οποίο και πρόσφερε στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε την έκπληξη μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, αποκαλύπτοντας την ηλικία του.

«47 χρόνια τούρτες φέτος ζήτησα να σβήσω μπακλαβά», έγραψε ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος έγινε 47 ετών.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής, αυτή την περίοδο, βρίσκεται και στο Your Face Sounds Familiar, ενώ από τη θέση του κριτή σχολιάζει τις εμφανίσεις των παικτών, μαζί με τη Μιμή Ντενίση, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ενθουσιασμός του Γιώργου Μαζωνάκη για τη συνεργασία του με τον ANT1

“Είναι μια παραγωγή του ΑΝΤ1 που πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση με την αρτιότητα, την οργάνωση, το μέγεθος της, μια πραγματική υπερπαραγωγή. Αλλά δεν είναι αυτό ο μόνος λόγος που δέχτηκα την πρόταση του σταθμού.

Για μένα είναι πρόκληση να είμαι κριτής σε ένα show που ανατρέπει όλες τις συμβάσεις και αιφνιδιάζει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και το κοινό. Το να βλέπεις άξιους, νέους ή παλαιότερους καλλιτέχνες να "καταργούν" για λίγα λεπτά την καλλιτεχνική τους προσωπικότητα, προκειμένου να μεταμορφωθούν σε έναν άλλο καταξιωμένο καλλιτέχνη, είναι ένας πραγματικός άθλος”, δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Μαζωνάκης για το Your Face Sounds Familiar.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη για τα γενέθλιά του…

Γιώργο Μαζωνάκης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR