counter

Γιώργος Μαυρίδης- Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον πολιτικό τους γάμο

Γιώργος Μαυρίδης- Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον πολιτικό τους γάμο
Γιώργος Μαυρίδης- Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον πολιτικό τους γάμο

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρευτήκαν την Παρασκευή με πολιτικό γάμο στη Βίλλα Μπιάνκα στη Θεσσαλονίκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του παρουσία στενών συγγενών και φίλων λίγο πριν αναχωρήσει για το Asia Express του Star.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Γιώργος ΜαυρίδηςΚρίστη Καθάργια: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο τους και οι φωτογραφίες που κοινοποίησαν

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είχαν μια τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Τι λες τώρα”.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους πριν κάνουν την επίσημη φωτογράφιση για το νέο παιχνίδι του Star, μίλησαν για τη συμμετοχή τους και τον γάμο τους

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Αυτό ότι πιστεύετε ότι την έπεισα εγώ με ξεπερνάει», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαυρίδης όταν τον ρώτησαν πώς έπεισε την Κρίστη Καθάργια για το Asia Express.

«Κατενθουσιάστηκα, τσίριζα, χοροπηδούσα. Προσπαθεί να με πείσει ότι θα είναι μήνας του μέλιτος και του λέω “ούτε να το σκέφτεσαι”», είπε από την πλευρά της η Κρίστη Καθάργια.

«Έχετε καταλάβει πολύ λάθος. Ο Γιώργος δεν με έπεισε ποτέ να πάμε στο Asia Express, ήθελα από μόνη μου και εγώ δεν τον έπεισα ποτέ να βάλει κουστούμι. Ήρθε και μου το έφερε και τον είδα στο σπίτι και του λέω δεν μπορεί να είσαι τόσο όμορφος», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη να λέει ότι πήραν μόνο μια τσάντα μαζί τους για το ταξίδι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR