counter

Γιώργος Μαυρίδης: Ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο Κορονοϊού

Γιώργος Μαυρίδης: Ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο Κορονοϊού
Γιώργος Μαυρίδης: Ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο Κορονοϊού

Την Κυριακή 27/12 ξεκίνησε επίσημα ο εμβολιασμός κατά του Κορονοιού στη χώρα μας. Πέρα από τους ανθρώπους που περιμένουν να εμβολιαστούν για να μπορέσει επιτέλους η Ελλάδα να καταπολεμήσει τον θανάσιμο ιό, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς έχει νοσήσει από Κορονοιό και είχε νοσηλευτεί πριν λίγο καιρό στο Νοσοκομείο, θέλησε να εκφράσει την δική του γνώμη.

Μάλιστα ο παρουσιαστής σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας του, προτίμησε να απέχει από τα social media καθώς δεν ήθελε να προκαλεί.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου ξεσπά εναντίον των συνωνοσιολόγων για τον Covid-19.

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram του Γιώργου Μαυρίδη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR