counter

Γιώργος Μαυρίδης: Η μοναδική φωτογραφία με τον πατέρα του & η εξομολόγηση

Γιώργος Μαυρίδης: Η μοναδική φωτογραφία με τον πατέρα του & η εξομολόγηση
Γιώργος Μαυρίδης: Η μοναδική φωτογραφία με τον πατέρα του & η εξομολόγηση

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο πατέρας του, έχουν μια σχέση η οποία πέρασε από πολλά στάδια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, ο Γιώργος και ο πατέρας του ποζάρουν δίπλα - δίπλα και σίγουρα η ομοιότητα που έχουν, είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: “Αυτό που με εξίταρε στην Κρίστη είναι όταν μου είπε πως έχει ένα μικρό παιδί”

Γιώργος Μαυρίδης: Η μοναδική φωτογραφία με τον πατέρα του

"Πάντα υπάρχει χρόνος για μια καινούργια αρχή!" γράφει στην λεζάντα της σχετικής ανάρτησης και η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο πατέρας του, μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου, όπως η μύτη αλλά και τα μάτια. 

Δείτε την: 


Γιώργος Μαυρίδης: Η εξομολόγηση για τον πατέρα του 

"Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς. Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει.


Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα, είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης για το πώς ήταν η σχέση του με τον πατέρα του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR