counter

Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του

Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του
Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιώργος Μαυρίδης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με την γοητευτική ψυχολόγο, Κρίστη Καθάργια στην οποία μάλιστα πριν ένα μήνα έκανε και πρόταση γάμου. 

Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ο γνωστός tattoo artist δεν είχε προχωρήσει σε καμία κοινή ανάρτηση ούτε είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. 

Όλα αυτά όμως μέχρι χθες που με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τη σωτηρία της μικρής του σκυλίτσας, Τσίχλας αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του. 

Η Τσίχλα ήταν ένα κακοποιημένο ζωάκι που ο Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε και φρόντισε προκειμένου να γίνει εντελώς καλά. 

Θέλοντας λοιπόν ο Γιώργος Μαυρίδης να γιορτάσει την πλήρη ανάρρωση της σκυλίτσας του δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία στην οποία εκτός από εκείνον και την Τσίχλα βρίσκεται και η αγαπημένη του Κρίστη. 

“Ένα χρόνο πριν, μπήκε στην ζωή μας η Τσίχλα. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί, παλέψαμε, κουραστήκαμε και τελικά κερδίσαμε! 10 χειρουργεία, αμέτρητα φάρμακα, ατελείωτα ξενύχτια και απέραντη αγάπη μεταμόρφωσαν αυτό το πλάσματακι στην ψυχή της οικογένειας μας! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή επέτειος για εμάς!”, έγραψε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR