counter

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον του στο "World Party"

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον του στο "World Party"
Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον του στο "World Party"

Γιώργος Μαυρίδης

Από τον Γιάννη Προκόπη

Πριν μερικές μέρες σαν βόμβα έπεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν θα ξανακάνει του χρόνου το “World Party”. O ίδιος λοιπόν θέλησε να απαντήσει για τις συγκεκριμένες του δηλώσεις μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε:


«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να πω δύο λόγια επειδή τα πράγματα έχουν ξεφύγει λίγο τις τελευταίες μέρες και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Όχι άδικα μάλλον αφού ευθύνομαι εγώ για αυτό, έκανα ένα λάθος και πρέπει να το διορθώσω. Έχουμε και λέμε, πριν 10 μέρες έδωσα μια συνέντευξη σε ένα κανάλι και ένα περιοδικό που ήθελε να ασχοληθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη σαν προσωπικότητα και όχι τον παρουσιαστή με το μαλλί πιστολάκι.

Έκανα την συνέντευξη και από τις 20 απαντήσεις που έδωσα όπως το προσφυγικό, σύμφωνο συμβίωσης, θρησκεία, πρωθυπουργό, πολιτική δημοψήφισμα, παιδικά χρόνια,και τατουαζ, υπήρχε μια ερώτηση που έλεγε αν θα ξακανω του χρόνου world party και αν οχι τι σκέφτομαι να κάνω μετά. Από όλες αυτές τις απαντήσεις που εδωσα, έπαιξε περισσότερο αυτή που θα πουλούσε περισσότερο. Δηλαδή οτι δεν θα ξανακανω το world party.. Και όχι μόνο αυτό, αλλα ότι τελειώνει κιόλας.. Με λιγα λόγια απάντησα με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση που έκρυβε μια μεγάλη παγίδα και δεν την ειδα, δεν την ειδα γιατί ειμαι αφελής και κουτος.

Προφανώς οταν απαντάς σε 10 τόσο σοβαρα θέματα δεν εχεις στο μυαλο σου οτι θα μπει το μοναδικό πράγμα που δεν σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή. Η συνέντευξη που εδωσα και ειχε μεσα ολα τα σοβαρα προβλήματα μιας κοινωνίας και ήθελα να εκφράσω την άποψή μου έγινε μια κουτσομπολιστικη κλαψομουν... συζήτηση που επαναλαμβάνα τα ίδια πράγματα.

Λοιπόν κάπου εδώ το κλείνω και δεν θα δωσω αλλη έκταση, δεν θα μιλήσω παραπάνω για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ομίλου προς το πρόσωπο μου και θα συνεχίσω παρακάτω. Έτσι και αλλιώς εγω φταίω οχι εσείς,εσείς απλα κανατε αυτό που ξερετε καλύτερα.

Κλείνοντας εχω να πω το εξής. Το world party είναι μια ιδέα του Σάκη που απο την πρώτη μέρα βαλαμε στοχο και δώσαμε τις ζωές μας και οι δυο ολοκληρωτικά για να πετύχει. Σ αυτή την εκπομπη ξεκινήσαμε με μηδεν λεφτά και είτε σου αρέσει ειτε οχι αυτο το προϊόν είναι απο τα πιο πετυχημένα στην Ελληνική τηλεόραση και μάλιστα σε μια εποχή πολυ άσχημη. Για αυτό ευθυνομαστε ολοι μαζι, ειναι μια δουλειά πολλών ανθρώπων και οχι μόνο των 2 παρουσιαστών. Είναι μια συλλογική προσπάθεια από ανθρώπους που ήταν ερασιτέχνες και έγιναν επαγγελματίες. Το αν δεν θέλω εγώ να είμαι του χρόνου και θέλει η ομάδα να συνεχίσει θα το κάνει για το συμφέρον της ομάδας και όχι του ενός.

Μέχρι να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για του χρόνου, έχουμε δρόμο ακόμα, παίζουμε καθε Τετάρτη για 13 επεισόδια ακόμα, είμαστε στην Παπουα Νέα Γουινέα για γυρίσματα και κάθε λίγο με τρολαρουν οι άλλοι 3,δεν μου ανοίγουν την πόρτα, δεν μου παραγγέλλουν φαγητό και με κοροϊδεύουν ότι θα λείπω του χρόνου. Ανεβάζουν φωτογραφίες που λείπω εγώ και μου κάνουν χαβαλέ. Οπότε από ότι καταλαβαίνετε δεν άλλαξε τίποτα. Λοιπόν ας βάλουμε ένα τέλος σας παρακαλώ σ αυτό το γελοίο θέμα γιατί έχει κουράσει.

Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και νομίζω ότι το να του σπαμαρεις καθημερινά την ζωή, με το αν κουράστηκε ο τάδε παρουσιαστής να ταξιδεύει, ενώ αυτός δεν έχει λεφτά να πάει μέχρι το χωριό του για Πάσχα, νομίζω ότι μόνο αηδία προκαλεί. Τέλος η φωτογραφία που ανέβασα προχθές είχε ως αποδέκτη το κανάλι γιατί άθελα μου δημιούργησα πρόβλημα. Προφανώς η ειλικρίνεια μου υπερισχύει από την διπλωματία μου. Συγγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους το έκανα άθελα μου.

Γιώργος Μαυρίδης». 

Διαβάστε επίσης: Σπυροπούλου: Που βρέθηκε απόγευμα Τρίτης με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR