counter

Γιώργος Λιβάνης: Η απάντηση στις φήμες σχέσης με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Γιώργος Λιβάνης: Η απάντηση στις φήμες σχέσης με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Γιώργος Λιβάνης: Η απάντηση στις φήμες σχέσης με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τραγούδι του “Όσα Έχω Ζήσει”, στην επαγγελματική του πορεία και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του GNTM Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί φλερτ με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Είμαστε φίλοι. Είχαμε πολύ ωραία συνεργασία στο τραγούδι», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

«Το να πάρεις μέρος σε ένα talent show είναι καλό και μπορείς να πας και πιο μακριά απ’ ότι έφτασα εγώ τότε. Κάθε χρόνο βγαίνουν πολλά παιδιά από talent shows και κάνουν και λαμπρές πορείες. Η πρώτη μου εμφάνιση στην πίστα ήταν στο Ρέθυμνο όταν σπούδαζα. Ήμουν τραγουδιστής, κόλλαγα τις αφίσες και ήμουν ηχολήπτης. Το πρώτο μεροκάματο ήταν 40 ευρώ. Στα μαγαζιά δεν μου έχει γίνει ποτέ περίεργη ερωτική πρόταση.

Το εργασιακό bullying είναι κάτι που συμβαίνει πολλές φορές. Ίσως ένιωθα κάτι τέτοιο από πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Πάντα με ενδιέφερε να σέβομαι τον από πάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές και κάποιες τρικλοποδιές να μου έβαζαν, δεν με πείραζε. Η πιο ωραία συνεργασία που έχω κάνει είναι αυτή με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δέχομαι φλερτ από θαυμάστριες, είναι φυσιολογικό. Έχει τύχει να συνομιλήσω με κοπέλα που μου έχει στείλει μήνυμα, αλλά το κάνω πάντοτε με σεβασμό. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τολμηρή φωτογραφία», ανέφερε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε και για την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό που συνέβη, ήταν κάτι που πέρασε και δεν ακούμπησε. Στα προσωπικά μου είμαι καλά αυτή την περίοδο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR