counter

Γιώργος Λιανός: Η τελευταία συνέντευξη πριν από την πρεμιέρα του Survivor - "Θα δείτε πολύ δυνατές ιστορίες"

Γιώργος Λιανός: Η τελευταία συνέντευξη πριν από την πρεμιέρα του Survivor - "Θα δείτε πολύ δυνατές ιστορίες"
Γιώργος Λιανός: Η τελευταία συνέντευξη πριν από την πρεμιέρα του Survivor - "Θα δείτε πολύ δυνατές ιστορίες"

Στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός και αποκάλυψε λεπτομέρειες του Survivor που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα αναλάβει για πρώτη φορά τα ηνία του ριάλιτι επιβίωσης από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή.

«Είναι τεράστια η χαρά μου, μετά τον πιο δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, το Voice, θα βρεθώ στο πιο δύσκολο και φημισμένο ριάλιτι επιβίωσης παγκοσμίως, που πραγματικά έχει λείψει από τους δέκτες μας. Με λες λοιπόν και τυχερό. Το Voice και το Survivor είναι σπουδαία προγράμματα και είμαστε τυχεροί που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι, λοιπόν, πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσω το πιο διάσημο και δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης στον κόσμο. Εύχομαι σε αυτές τις δύσκολες μέρες καραντίνας που περνάμε να προσφέρουμε στον τηλεθεατή μια όμορφη «απόδραση» από την καθημερινότητα, μέσα από τις υπέροχες εικόνες και ιστορίες που θα εκτυλίσσονται καθημερινά μπροστά του», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Είναι για εκείνον ρίσκο η παρουσίαση του Survivor;

«Κάθε νέα πρόκληση εμπεριέχει ρίσκο, έτσι είναι η φύση της δουλειάς μας. Αυτό όμως παράλληλα την κάνει συναρπαστική. Αυτό είναι που σε γεμίζει δημιουργικότητα και έτσι το αντιμετωπίζω», τόνισε ακόμα ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον φίλο και προκάτοχό του στο Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

«Σε φιλικό επίπεδο φυσικά και θα μου λείψει. Από εκεί και πέρα ξέρουμε κι οι δύο ότι στη δουλειά μας καμία επαγγελματική πρόκληση δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Είμαι εδώ για να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε.

Τι πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης;

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Θα δείτε πολύ δυνατές ιστορίες σε ένα υπέροχο ταξίδι επιβίωσης με πολλές ανατροπές και προκλήσεις. Πιστεύω πολύ στο φετινό κάστινγκ. Τα υπόλοιπα στους δέκτες σας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR