counter

Γιώργος Λιανός: “Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε η Μαριαλένα δεν θα έβρισκε ούτε… γόπα”

Γιώργος Λιανός: “Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε η Μαριαλένα δεν θα έβρισκε ούτε… γόπα”
Γιώργος Λιανός: “Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε η Μαριαλένα δεν θα έβρισκε ούτε… γόπα”

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε η μπλε ομάδα.

Έτσι λοιπόν, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από τους φίλους τους, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να περίμενε να δει σε αυτά τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν της έστειλε μήνυμα, με εκείνη να απογοητεύεται και να μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου

Συζητώντας με τον Σάκη Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο, η Μαριαλένα, άκουσε τον τραγουδιστή να της λέει: «Άσε Μαριαλένα που στενοχωρήθηκες που δεν σου έστειλε μήνυμα ο Λιβάνης; Μετά από όλα όσα βλέπει εδώ και τόσο καιρό με τον Σάκη τρεις μήνες στο παιχνίδι; Μετά από τα “χράτσα χρούτσα” που ακούω εδώ περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα. Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια Μαριαλένα».

Τι είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Από την άλλη η Μαριαλένα ανέφερε: «Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιανού για τη σχέση Μαριαλένας – Λιβάνη

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 είπε μια απίστευτη ατάκα για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη μετά τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας.

«Ναι η Μαριαλένα τον έψαχνε τον σύντροφό της, δεν έστειλε στο έπαθλο επικοινωνία. Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε…γόπα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR