counter

Γιώργος Λιάγκας: Το πολιτικό του μήνυμα μετά τις εξελίξεις

Γιώργος Λιάγκας: Το πολιτικό του μήνυμα μετά τις εξελίξεις
Γιώργος Λιάγκας: Το πολιτικό του μήνυμα μετά τις εξελίξεις

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που τόσες ημέρες παρακολουθεί στενά τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας.

Μάλιστα ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter σχολιάζει με απόλυτη ειλικρίνεια τα όσα συμβαίνουν. Έτσι το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις του με τον κόσμο τον οποίο τον ακολουθεί δεν έκανε μόνο ένα πολιτικό σχόλιο αλλά τέσσερα μέσω του Twitter.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σχολίασε: «Από ότι καταλαβαίνω μας κυβερνάει ο Τσίπρας με τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ το ΠΟΤΑΜΙ και τον μισό ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολιτεύεται ο Λαφαζανης» . Ο παρουσιαστής σχολίασε την στάση που κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά : «Επίσης πως μπορείς να είσαι σε μια κυβέρνηση με την όποια διαφωνείς και να μην έχεις ήδη παραιτηθεί; Αριστερά  ξεαριστερα δεν μπορεί ο ΤσΊπρας να ανεχθεί τον Λαφαζανη στην κυβέρνηση του και στην ΚΟ. Αμφισβήτησε την πιο βασική επιλογή του».

Δίνοντας έτσι δίκιο στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR