counter

Γιώργος Λιάγκας: Συμβούλεψε τον Γιώργο Λιβάνη να χωρίσει από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σε κάθε επεισόδιο του Survivor βλέπουμε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ την ίδια στιγμή οι φήμες για ενδεχόμενη επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού φουντώνουν.

Πολλοί υποστηρίζουν, μάλιστα, πως ο νεαρός επιχειρηματίας μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη γυμνάστρια, παρόλο που εκείνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, δημιουργώντας νέα σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Και μπορεί μετά τον «χωρισμό» των δύο ομάδων στο Survivor, η Μαριαλένα και ο Σάκης να βίωσαν πολύ δραματικά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα, ωστόσο στην παραλία είναι συνεχώς μαζί.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα σχολιάζοντας στο Πρωινό τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούληςστο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να συμβουλεύσει δημόσια τον Γιώργο Λιβάνη να χωρίσει από τη γυμνάστρια.

«Νομίζω ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, ποιος είναι; Σίγουρα νομίζω ο Γιώργος Λιβάνης. Αν δεν το έχει τελειώσει μέσα του, εγώ τον συμβουλεύω, χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, να το τελειώσει. Γιατί δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Και να γυρίσει, όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει “σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ…” Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR