counter

Γιώργος Λιάγκας σε Γιώργο Νταλάρα: "Η ταπεινότητα είναι αυτή που μας κάνει μεγάλους"

Τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχολίασε το πρωί της Τρίτης 23/1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης - Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Γρηγόρη Πετράκου : "Εγώ θεωρώ τεμπέλης είναι ένας τραγουδιστής, τραγουδάει 2 ώρες και βγάζει του σκασμού λεφτά"

Ο παρουσιαστής «του Πρωινού» του ΑΝΤ1 ξέσπασε καθώς όπως είπε ο τρόπος του απέναντι στους δημοσιογράφους ήταν λάθος και η ταπεινότητα είναι αυτοί που μας ξεχωρίζει.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Έκανε λάθος ο Γιώργος Νταλάρας. Το πρώτο λάθος ήταν που αναφέρθηκε σε Αργυρό, Οικονομόπουλο, Βέρτη. Μπήκε σε περιπτωσιολογία και η δράση έχει αντίδραση. Όταν υπάρχουν αντιδράσεις, μοιραία θα έρθουν εκεί δημοσιογράφοι. Εκεί λοιπόν, είσαι ο Νταλάρας, δεν τους βλέπεις από άμβωνος, δεν τους βλέπεις από την πίστα. Είσαι ο σπουδαίος Νταλάρας… πρέπει να είσαι κάτω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να τους λες κοτόπουλα, ταλαίπωρους και ότι πρέπει να ντρέπονται οι γονείς τους. Δεν τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μην τρελαίνεστε όλοι με το τι λένε τα social media. Δεν αποτελούν την πραγματικότητα, είναι παραμορφωτικός φακός, είναι μια μερίδα κόσμου Ο καθένας έχει έναν αξιακό κώδικα που τον κάνει να κιτρινίζει ή να μην κιτρινίζει. Στα παιδιά των 700 ευρώ φέρεσαι σαν να είναι βασιλιάδες. Η ταπεινότητα είναι αυτή που μας κάνει μεγάλους», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας: «Έχεις δίκιο σε πολλά. Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ. Όπως και δεν έπρεπε κανένας δημοσιογράφος να αδειάσει τα παιδιά των 700 ευρώ. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά αυτά, ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση έκαναν κάτι ανήθικο. Έκαναν τη δουλειά τους, δεν σε ρώτησαν κάτι προσωπικό. Σε ρώτησαν για κάτι που είχε ξεκινήσει από δικές σου δηλώσεις και το περίμενες».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR