counter

Γιώργος Λιάγκας: Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, με ενεργό συμβόλαιο αλλά χωρίς εκπομπή είναι ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου δεν σκοπεύει να τον συμπεριλάβει στο νέο του πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και όσα η ίδια ανέφερε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», όταν τελείωσε η εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" τον περασμένο Ιούλιο, υπήρχαν κάποιες πληροφορίες από στελέχη του καναλιού ότι υπάρχουν πιθανότητες ο παρουσιαστής να αξιοποιηθεί στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Νεότερες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει.

«Ο σχεδιασμός του προγράμματος του ΣΚΑΪ είναι έτσι που δεν αφήνει αυτά τα περιθώρια. Δεν θα υπάρχει late night ζώνη. Αυτή ήταν και η πιθανότερη εναλλακτική που θα μπορούσε να κάνει κάτι ο Γιώργος Λιάγκας στο δεύτερο μισό της σεζόν» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος του OPEN. «Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Είναι ένα συμβόλαιο εν υπνώση, όπως μου είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού. Δηλαδή είναι σε ισχύει, αλλά δεν είναι ενεργό. Απ' όσο ξέρω δεν έχει σκοπό να σπάσει το συμβόλαιο, ενώ πληρώνεται κανονικά κάθε μήνα» πρόσθεσε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR