counter

Γιώργος Λιάγκας: "Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ιεροδουλολαγνεία"

Γιώργος Λιάγκας: "Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ιεροδουλολαγνεία"
Γιώργος Λιάγκας: "Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ιεροδουλολαγνεία"

Γιώργος Λιάγκας - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από τον αέρα του Πρωινού ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου σχολίασε την συνέντευξη μιας ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής που προβλήθηκε στην εκπομπή "τα Καρντάσιανς" το βράδυ της Τρίτης 28 Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τον σχολιασμό του σε έντονους τόνους για την εν λόγω συνέντευξη, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διακατέχεται από ιεροδουλολαγνεία.

Συγκεκριμένα είπε:

"Μου επιτρέπετε να πω κάτι; Γιατί νομίζω ότι όλο αυτό περνά ένα λάθος μήνυμα. Προφανώς στο μόνο με το οποίο συμφωνώ με την συνεντευξιαζόμενη είναι ότι καμιά ιερόδουλη δεν γίνεται ιερόδουλη επειδή το ευχαριστιέται, όλες το κάνουν από ανάγκη. Το μήνυμα που περνούν όμως ότι δηλαδή ένας οίκος ανοχής είναι σε θέση να δίνει στα σχολεία φωτοτυπικό είναι λάθος μήνυμα. Το μήνυμα που περνάμε ότι δεν υπάρχουν σκάλες να καθαρίσουν οι κοπέλες και είναι πιο εύκολο να πάει να γίνει μια νέα κοπέλα ιερόδουλη, είναι δεύτερο λάθος μήνυμα. Όπως επίσης το μήνυμα που περνάμε ότι η καλή μάνα για το παιδί της γίνεται ιερόδουλη είναι για μένα το τρίτο λάθος μήνυμα. Δεν έχω τίποτα με τις ιερόδουλες, είναι το αρχαιότερο επάγγελμα. Σαφώς και υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν γιατί υπάρχουν άνδρες που δεν μπορούν να εκτονωθούν και επιτελούν κοινωνικό έργο, δεν είμαι εναντίον.

Έχει μια ιεροδουλολαγνεία ο Γρηγόρης, υπό την έννοια ότι σε πολλές συνεντεύξεις βγάζει ιερόδουλες. Και εμείς πέρσι που είχαμε πάει να κάνουμε την εκπομπή μαζί σε ιερόδουλες με πήγε. Του αρέσουν αυτές οι συνεντεύξεις του Γρηγόρη. Αλλά το μήνυμα που περνάμε είναι εξακολουθητικά λάθος μήνυμα και δεν το λέω εναντίον των ιερόδουλων."

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR