counter

Γιώργος Λιάγκας: "Η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί, αν δεν..."

Γιώργος Λιάγκας: "Η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί, αν δεν..."
Γιώργος Λιάγκας: "Η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί, αν δεν..."

Γιώργος Λιάγκας Ελένη Μενεγάκη με βέρα

Τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και απεικονίζουν την Ελένη Μενεγάκη να φορά βέρα στο αριστερό της χέρι σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με την Ελεάννα Τρυφίδου, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου. 

Ο παρουσιαστής αμφισβήτησε τον αρραβώνα λέγοντας: "Για ποιον λόγο να αρραβωνιαστεί κάποιος σήμερα; Τα παλιά τα χρόνια, εντάξει, για να μη βγει το όνομα στην κοπέλα. Σήμερα, στις μέρες μας, δεν είναι αστείο; Δεν είναι θέμα ηλικίας, δεν είναι μεγάλη, αλλά...". Η Ελεάννα Τρυφίδου συμπλήρωσε: "Κάποια πράγματα έχουν τον χρόνο τους. Ο αρραβώνας στα 42 - 43 είναι παρατραβηγμένος", με τον Λιάγκα να απαντά: "Άρα θα παντρευτούν, αν δεν έχουν ήδη παντρευτεί".

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την βέρα της Μενεγάκη, μίλησε και για τους ανθρώπους που φορούν βέρα, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν το κάνει γιατί τον ενοχλεί. "Εγώ, όπως βλέπεις, δεν έβαλα ούτε στο αριστερό ούτε στο δεξί. Μου έβαλε τη βέρα ο Χατζηνικολάου, αλλά την έβγαλα. Με ενοχλούσε στο δάχτυλο. Πάρα πολύ! Γιατί τη φοράει ένας άνθρωπος; Για να αποδεικνύει ότι είναι παντρεμένος; Λες να υπάρχει ένας Έλληνας που να μην ξέρει ότι είμαι παντρεμένος με τη Φαίη; Άρα γιατί να φορέσω τη βέρα; Με ενοχλεί η βέρα. Ψυχολογικά δεν τη μπορώ - μια δυο φορές που την έχω βάλει. Φοβάμαι πως θα μείνει, πως θα σκαλώσει και δεν θα μπορώ να τη βγάλω", δήλωσε ολοκληρώνοντας την κουβέντα περί... βέρας!
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR