counter

Γιώργος Λιάγκας για Σάκη Ρουβά: “Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα”

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι”, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Οι εν λόγω δηλώσεις του τραγουδιστή σχολιάστηκαν από αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” αναφέρθηκαν σε αυτό το θέμα.

«Μιλάμε για κάτι το οποίο συζητάμε τηλεοπτικά και στα social εδώ και αρκετούς μήνες. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μία εξάρτηση; Μου κάνει εντύπωση που ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει ζωντανά σε μία εκπομπή που δεν συνηθίζει να το κάνει, γιατί βγαίνει με απευθείας συνδέσεις» είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, πήρε θέση και ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Εδώ υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως. Δηλαδή αν ήθελε να βγει και τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη στοχευμένα. Ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα, μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Δεν έχω καταλήξει τι πραγματικά έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να πει πέντε λόγια υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Διαφωνώ πλήρως με αυτό που έκανε ο Σάκης. Αν θες να πεις κάτι υπέρ του Λιγνάδη, πες το πέντε μήνες πριν. Τώρα όταν ξεκινάει η δίκη, πες μόνο ότι θα κρίνει η δικαιοσύνη. Από την άλλη στη δημοκρατία, ακόμα και αυτή η λάθος γνώμη του Ρουβά πρέπει να ακούγεται ή πρέπει να βγάλουμε κι εμείς ένα δίκανο. Δεν κρίνεται δημοκρατικά». 

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR