counter

Γιώργος Λιάγκας: Έβαλε το φουλάρι του, πήρε τον κουμπάρο του & βγήκε χωρίς την Φαίη

Γιώργος Λιάγκας: Έβαλε το φουλάρι του, πήρε τον κουμπάρο του & βγήκε χωρίς την Φαίη
Γιώργος Λιάγκας: Έβαλε το φουλάρι του, πήρε τον κουμπάρο του & βγήκε χωρίς την Φαίη

Τα επαγγελματικά του βρίσκονται στα καλύτερα τους, τα προσωπικά του δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά! Ο λόγος για το Γιώργο Λιάγκα ο οποίος βγήκε να ξεσκάσει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στην Ακτή Πειραιώς αφού τον τελευταίο καιρό τρέχει και δε φτάνει.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας μαζί του τον κουμπάρο του Θάνο Παράσχο φόρεσε τα καλά του και το φουλάρι στο λαιμό και το έριξε έξω. Μαζί του ήταν η καλή του φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς. Η παρέα ήταν μεγάλη αλλά ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καθηλωμένος στο πρόγραμμα.

Φορώντας ένα σακάκι μπλε και ένα φουλάρι στο λαιμό τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Απ’ ότι φαίνεται τα φουλάρια είναι αγαπημένο αξεσουάρ αφού πολλές φορές τον έχουμε δει να τα προτιμάει τόσο στις εξόδους του όσο και το πρωί στην εκπομπή του Αντ!.

Ο 44χρονος παρουσιαστής παρακολούθησε τη μουσική παράσταση “ΓκαΓκαΝτιν” χωρίς τη Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό του τον κουμπάρο του Θάνο Παράσχο. Η σύζυγός του και παρουσιάστρια του πρωινού αποφεύγει τις βραδινές εξόδους λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά και του μικρού Γιαννάκη που δε θέλει να τον αφήνει λεπτό από τα μάτια της.

Στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα ήταν και η Σάσα Σταμάτη, πιστή συνεργάτιδα και φίλη του παρουσιαστή η οποία κάποια στιγμή φάνηκε να νυστάζει και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που δε μπόρεσε να αντισταθεί στο “χασμουρητό”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR