counter

Γιώργος Λιάγκας: "Ακούω πολλά τέρατα, αν τον έχω φάει ας βγει να το πει…"

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την συνάντησή του με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το ότι σταμάτησε από «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δεν σημαίνει ότι η φιλία τους περνά κρίση.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν όλες αυτές οι φήμες και η ανθρωποφαγία που υπάρχει και αν κάποιον τον έχει «φάει» όπως γράφεται να βγει να το πει δημόσια…

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Πρέπει όλη αυτή η ιστορία με την ανθρωποφαγία στο μυαλό μας να σταματήσει γιατί διαβάζω ότι εγώ με την Αργυρώ δεν είμαι φίλος... Εδώ γράφονται τέρατα ότι εγώ δεν μιλάω με την Αργυρώ. Η Αργυρώ είναι μία από τις πολύ στενούς μου φίλους, έχουμε κάνει παρέα και εξακολουθούμε να κάνουμε παρέα με την Αργυρώ.. το ότι σταμάτησε εδώ από την εκπομπή ήταν μία δικιά της απόφαση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης - Ξέσπασμα Λιάγκα στο "Πρωινό": "Δεν το λέω τυχαία, ποτέ δεν λέω κάτι τυχαία"

"Επίσης επειδή ακούω πολλά τέρατα τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που έχω φάει και προφανώς για να μην αδυνατίζω δεν τους έχω χωνέψει κιόλας αν κάποιον πραγματικά τον έχω φάει ας βγει να το πει… Γιατί δεν έχει βγει κανείς να το πει; Το γράφετε άλλοι, πώς το γράφετε; βγείτε να το μάθω και εγώ κάποια στιγμή… κάπου ώπα να ξέρουμε τι λέμε, που το λέμε, ποιος το υπογράφει και γιατί… μην τα κάνετε σε μένα αυτά..." τόνισε λίγο αργότερα ο παρουσιαστής!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στο «Πρωινό του ΑΝΤ1».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR