counter

Γιώργος Λέντζας: Το Word Party και οι σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη

Γιώργος Λέντζας: Το Word Party και οι σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη
Γιώργος Λέντζας: Το Word Party και οι σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη «RealLife» και τη Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος, μίλησε για όλους και για όλα! Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για την πρόσφατη δήλωσή του, στην οποία είπε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;

Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο «World Party» ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το «World Party» έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, να ανδρωθώ. Στεναχωριέμαι, ναι. Σκεφτόμουν βλακωδώς σαν παιδάκι ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά και εξελίσσεται. Τα βρίσκουμε και μεταξύ μας, οπότε για ποιο λόγο να διαταραχθεί; Αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση. Μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά αν η εξέλιξή μας περνά από διαφορετικά μονοπάτια νομοτελειακά διαλυόμαστε.

Διατηρείς σχέσεις με παλιούς συνεργάτες;

Ο Θοδωρής Πλακίδης, με τον οποίο ήμασταν στενοί συνεργάτες στο «World Party», είναι μαζί μας και στο καινούργιο project, οπότε σε αυτό το κομμάτι τον θεωρώ τον Διόσκουρό μου. Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μία εξαιρετική σχέση, αλλά, επειδή εγώ έχω κατέβει στην Αθήνα, δεν συναντιόμαστε συχνά. Και με το δημιουργικό team έχω κρατήσει επαφές.

Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR