counter

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγός του!

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγός του!
Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγός του!

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα – και όχι άδικα – αφού η καινούργια του ταινία «The Favourite» ή αλλιώς «Η Ευνοούμενη» έχει δέκα υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2019.

Ο 45χρονος σκηνοθέτης έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή, με αποτέλεσμα πολλοί να μην γνωρίζουν ότι έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Αριάν Λαμπέντ. Όλα άρχισαν το 2004 όταν γνώρισε την Αθηνά - Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία έγινε η παραγωγός στις πρώτες ταινίες του. Έξι χρόνια μετά, η παραγωγός του πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Άτενμπεργκ» ενώ για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε επιλεγεί η Αριάν Λαμπέντ, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά κατάγεται από τη Γαλλία και μεγάλωσε στη Γερμανία.

Από τη πρώτη στιγμή ο έρωτας του Γιώργου Λάνθιμου και της 34χρονης ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα δυνατός και έτσι, το 2013, παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε στενό κύκλο. Έκτοτε οι δυο τους ζουν στο Λονδίνο, ενώ παρά το γεγονός ότι δουλεύουν σε διαφορετικές χώρες και μέρη, φροντίζουν να περνάνε χρόνο μαζί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR