counter

Γιώργος Κοτανίδης: Πιθανό ιατρικό λάθος στέρησε τη ζωή του γνωστού ηθοποιού

Σε μία σειρά λαθών και αλλεπάλληλων χειρουργικών επεμβάσεων φαίνεται πως ευθύνεται ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού, Γιώργου Κοτανίδη σύμφωνα με τον στενό κύκλο του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Κοτανίδης τα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας. Τα πράγματα ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συνάδελφοί του και δεν «πήγαν καλά» με αποτέλεσμα να προκύψει μια σειρά επιπλοκών που τελικά του στέρησε τη ζωή.

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην Άννα Σταματιάδου και το Κεντρικό Δελτίου Ειδήσεων του STAR κι εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό, ο οποίος δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από τους γιατρούς. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω προβλήματα με την καρδιά του.

«Το μάθαμε πριν τρεις μέρες ότι θα μπει στην εντατική ο Γιώργος. Ξέραμε ότι θα μπει τα Χριστούγεννα για μια εγχείρηση ρουτίνας, δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και Τρίτη φορά τώρα μέσα σε ένα μήνα. Έφυγε άδικα»  δήλωσε η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου, ενώ ο Στέλιος Μάινας που έπαιζε μαζί του στην παράσταση «Το δείπνο», αναφέρθηκε στο ήθος και τη σεμνότητά ενός σπουδαίου καλλιτέχνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR