counter

Γιώργος Κιμούλης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που τον κατήγγειλε πριν από 25 χρόνια στο ΣΕΗ

Γιώργος Κιμούλης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που τον κατήγγειλε πριν από 25 χρόνια στο ΣΕΗ
Γιώργος Κιμούλης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που τον κατήγγειλε πριν από 25 χρόνια στο ΣΕΗ

Ο Γιώργος Κιμούλης τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε καθώς κινήθηκε νομικά εναντίον της Ζέτας Δούκα για όσα είχε καταγγείλει για εκείνον δημόσια έναν χρόνο πριν. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον και της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά που δήλωσαν ότι ήταν μάρτυρες στο καταγγελθέν περιστατικό.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Μίλτο Δημουλή, τον ηθοποιό που ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη πριν από 25 χρόνια. Με αφορμή αυτή την καταγγελία, ο Γιώργος Κιμούλης διαγράφθηκε δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Γιώργος Κιμούλης: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΗ για την αγωγή που κατέθεσε

«Είχα καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη στη γενική συνέλευση του κλάδου αφού υπήρχαν καταγγελίες πριν στο διοικητικό του ΣΕΗ και στο πειθαρχικό του ΣΕΗ. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω αναφορά σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι είχε συμβεί. Ο βασικός λόγος είναι ότι είμαι 53 ετών, ασχολούμαι με το θέατρο αδιάκοπτα και αδιάλειπτα 35 χρόνια και έχω μάθει τις καταγγελίες να τις κάνω στα αρμόδια θεσμικά όργανα και αν χρειαστεί και στη Δικαιοσύνη.

Μέχρι τώρα εκεί κάνω τις καταγγελίες μου. Αυτή τη στιγμή καλούμαι σε ένα πεζοδρόμιο, έξω από ένα θέατρο να κάνω τρόπον τινά μια καταγγελία. Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες όμως, δεσμεύομαι αφού μιλήσω με το σωματείο μου που τιμώ όλα αυτά τα χρόνια και αφού ενημερωθώ επαρκώς, να δώσω επαρκείς πληροφορίες για την υπόθεση και θα αναφερθώ επακριβώς στα γεγονότα της εποχής εκείνης. Θα μιλήσουμε άμεσα», είπε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Δημουλής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR