counter

Γιώργος Κατσαούνης: Η ανάρτηση της αδερφής του μετά την αποβολή του από το Survivor

Γιώργος Κατσαούνης: Η ανάρτηση της αδερφής του μετά την αποβολή του από το Survivor
Γιώργος Κατσαούνης: Η ανάρτηση της αδερφής του μετά την αποβολή του από το Survivor

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor μετά τις εντάσεις μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Τάκη Καραγκούνια. Η  κίνηση του Γιώργου Κατσαούνη προς τον μισθοφόρο έφερε την άμεση παρέμβαση της παραγωγής, που αποφάσισε την απομάκρυνση του πρώτου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Survivοr: O Γιώργoς Κατσαoύνης αποβλήθηκε οριστικά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».

Η ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Κατσαούνη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη θέλησε να πάρει θέση και να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης στον αδερφό της.

«Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου» έγραψε η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR