counter

Γιώργος Καραμίχος: Το επικό σχόλιο που του έκανε η Νατάσα Μανίσαλη όταν τον είδε γυμνό επί σκηνής

Γιώργος Καραμίχος: Το επικό σχόλιο που του έκανε η Νατάσα Μανίσαλη όταν τον είδε γυμνό επί σκηνής
Γιώργος Καραμίχος: Το επικό σχόλιο που του έκανε η Νατάσα Μανίσαλη όταν τον είδε γυμνό επί σκηνής

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” ήταν ο Γιώργος Καραμίχος σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν και εμφανιζόταν στη σκηνή γυμνός.

Δείτε επίσης! Γιώργος Καραμίχoς για την περιπέτεια με τον καρκίνο: "Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αν έχω τακτοποιήσει πράγματα, διαθήκες"

Όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος

«Μου είχε πει η Τζέσυ Παπουτσή τότε στην παράσταση που παίζατε μαζί κι εσύ εμφανιζόσουν ολόγυμνος, ότι δεν ήθελε να σε φέρει σε δύσκολη θέση και δεν σε κοιτούσε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καραμίχος περιέγραψε την ιστορία.

«Ντρεπόταν η γλυκιά, ποτέ δεν είχε κοιτάξει κάτω. Ήμουν ακριβώς μπροστά της. Την είχα ανεβάσει πάνω σε κάτι για να την προσκυνήσω.. Και της λέω “δε γίνεται, πρέπει να μου δοθείς”. Φορούσα ένα φόρεμα ως Τρώας, άνοιγα το φόρεμα και της έλεγα “πάρε με τώρα”. Μέσα από το φόρεμα δεν είχε εσώρουχο, γιατί το κοινό έβλεπε την πλάτη μου. Ήμουν γυμνός, το κοινό έβλεπε την πλάτη μου και η Τζέσυ Παπουτσή μπροστά. Δεν κοίταξε ποτέ κάτω.

Η μακαρίτισσα η Νατάσα Μανίσαλη, έπαιζε τη μάνα μου την Εκάβη, όταν βγήκα μετά την πρεμιέρα, ήταν με το γυαλί χαμηλωμένο και μου λέει “μπράβο αγόρι μου, μπράβο”, της λέω “άσε είχα άγχος, μπέρδεψα και δύο ατάκες”, μου λέει “δεν μιλάω για αυτό”. Ντράπηκα πάρα πολύ. “Είμαι πολύ περήφανη μαμά” μου λέει. Της λέω “δεν ντρέπεσαι”», είπε ο Γιώργος Καραμίχος και ξέσπασαν σε γέλια ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR