counter

Γιώργος Καραμίχος: Δηλώνει πώς μέχρι τα 20 είχε ήδη τριψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων

Γιώργος Καραμίχος: Δηλώνει πώς μέχρι τα 20 είχε ήδη τριψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων
Γιώργος Καραμίχος: Δηλώνει πώς μέχρι τα 20 είχε ήδη τριψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων

Γιώργος Καραμίχος

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος σπάνια αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής του ζωής. Στην τελευταία του συνέντευξη, όμως, που έδωσε στο περιοδικό OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλου αποκάλυψε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες είναι σε σχέση και μάλιστα η αγαπημένη του κατάγεται από το Μεξικό.

Είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

Γιώργος: Ναι. Τους τελευταίους πέντε μήνες είμαι με μια κοπέλα που κατάγεται από το Μεξικό, ύστερα από δύο χρόνια που ήμουν μόνος μου. Ομολογώ ότι στην αρχή δυσκολεύτηκα λιγάκι, γιατί όταν έχεις μείνει για καιρό μόνος, δεν μπορείς εύκολα να μπεις σε μια σχέση. Αλλά επειδή υπάρχει τρομερή κατανόηση και ειλικρίνεια μεταξύ μας, όλα ήρθαν ήρεμα και αβίαστα.

Γιώργο, γιατί δεν έχεις παντρευτεί μέχρι τώρα;

Δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Η μεγαλύτερη σχέση μου κράτησε ενάμιση χρόνο. Η μοναδική φορά που σκέφτηκα τον γάμο ήταν όταν ήταν έγκυος η σύντροφός μου και περιμέναμε το παιδί μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα νταβαντούρια. Ούτε φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να ντύνομαι γαμπρός και να φοράω το γοβάκι στην αγαπημένη μου, που θα είχε ντυθεί Σταχτοπούτα. (Γελάει.) Εγώ τον γάμο μου τον φαντάζομαι αλλιώς. Αν παντρευόμουν ποτέ θα ήθελα να γίνει στο Μάτσου Πίτσου, στο Περού ή στη Νίσυρο. 

Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή σου που λειτουργούσες με το ένστικτο και το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν να αυξάνεται ο αριθμός των ερωτικών σου συντρόφων;

Γιώργος: Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το σεξ είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογική της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν: «Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;» Από τα 17 μου μέχρι τα 19 ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το σεξ είναι μια νοητική διαδικασία. Το ουσιαστικό σεξ προκύπτει. Δεν το προκαλείς". 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μεξικάνα σύντρόφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί, που θα είναι το δεύτερο για τον ηθοποιό.

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

OK! 1106 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR