counter

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του για την τραγική στιγμή που μαθαίνει για την δολοφονία του

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του για την τραγική στιγμή που μαθαίνει για την δολοφονία του
Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του για την τραγική στιγμή που μαθαίνει για την δολοφονία του

Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τον περασμένο Απρίλιο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ζήνα Κουτσελίνη στην τελευταία της εκπομπή για τη φετινή σεζόν ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον δημοσιογράφο, με τον οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Καλεσμένη στο στούντιο του “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα.

Η Στάθα, μεταξύ άλλων περιέγραψε όσα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας.

Όπως είπε, το τελευταίο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου ήταν σε εκείνη στις 13:49.

«Είχαμε το αγαπημένο του φαγητό και τον περίμενα να έρθει, μαζί με τον Δημήτρη», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι της τηλεφώνησε μια γειτόνισσα και την ενημέρωσε πως είχαν πέσει πυροβολισμοί και πως είχαν έρθει ασθενοφόρα και περιπολικά.

«Η ίδια είχε βγει και έβγαζε φωτογραφίες για δώσει το αποκλειστικό του Γιώργου. Όταν μου είπε αυτό, είπα να κλείσει το τηλέφωνο, ανοίγω την μπαλκονόπορτα κοιτάζω κάτω από το σπίτι και υπήρχε χώρος να παρκάρει ο Γιώργος και κατευθείαν παίρνω το τηλέφωνο του Γιώργου που ήταν νεκρό. Είπα “Δημήτρη μας χτυπήσαν τον μπαμπά”. Έβαλα ένα ζευγάρι παπούτσια και κατέβηκα κάτω, στα 10 μέτρα από το σπίτι είδα το αυτοκίνητο που ήταν στο σημείο που έγινε η εγκληματική ενέργεια. Προχωρώντας είδα τον Γιώργο μου πεσμένο κάτω, τα χεράκια του ήταν μέσα δεν φαίνονταν ήταν όλο το σώμα και ένα ρυάκι αίματος να τρέχει προς το σπίτι μας. Στην αρχή ρωτούσα τους αστυνομικούς αν ζει αλλά συνειδητοποίησα όπως είδα το σώμα του ότι δεν ζει», είπε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα.

Έπειτα, η ίδια ανέφερε πως περιέγραψε στην οικογένειά της το τραγικό αυτό συμβάν.

Γυρνώντας προς τον γιο της, του είπε: «Ψυχραιμία, τώρα μείναμε οι δυο μας. Ο μπαμπάς έφυγε».

«Κάποιοι για τους δικούς τους λόγους θέλησαν να του κλείσουν το στόμα κι εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση. Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση. Δε θα μπορέσω να μιλήσω πάλι με τον Γιώργο μου, δε θα μπορέσει να με αγκαλιάσει και να μου πει μην ανησυχείς. Πολύ περισσότερο στο παιδί μας, γιατί ο Γιώργος ήταν ένας υπέροχος φίλος- πατέρας», είπε η Στάθα με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «Ελπίζω αυτοί που τον εκτέλεσαν να το έχουν μετανιώσει, γιατί δεν άξιζε να έχει αυτό το τέλος. Δεν είχε πειράξει κανέναν, αντιθέτως είχε βοηθήσει πολύ κόσμο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR