counter

Γιώργος Καράβας: Η σπάνια εξομολόγηση του για την οικογένειά του

Γιώργος Καράβας: Η σπάνια εξομολόγηση του για την οικογένειά του
Γιώργος Καράβας: Η σπάνια εξομολόγηση του για την οικογένειά του

Στο περιοδικό Gala παραχώρησε συνέντευξη ο coach του φετινού GNTM, Γιώργος Καράβας, που κατάφερε από τα δύο πρώτα επεισόδια να εντυπωσιάσει.  

Το μοντέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν το GNTM, είχε δεχθεί προτάσεις να ξαναβγεί στην τηλεόραση. «Κατά καιρούς φλέρταρα και με φλέρταρε η μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτό το φλερτ δεν κατέληγε κάπου, είτε από τη δική μου πλευρά, είτε από την πλευρά των άλλων. Χαίρομαι που τελικά συμμετέχω στο GNTM, μια εκπομπή του Star ακριβώς πάνω στο αντικείμενο μου, την οποία παρακο­λουθούσα εδώ και πολύ καιρό.»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Βίκυ Καγιά, αλλά και στο ρόλο του στο GNTM. «Με τη Βίκυ Καγιά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Θυμάμαι ότι σε σόου της Σήλιας Κριθαριώτη είχαμε περπατήσει και στην ίδια πασαρέλα. Υπήρχε πάντα αμοιβαία εκτίμηση χωρίς να κάνουμε παρέα ή να έχουμε πολύ στενή σχέση. Το γεγονός ότι η παραγωγή με παρότρυνε να είμαι ο εαυτός μου ήταν το κλειδί για να μην αισθανθώ κανένα απολύτως άγχος. Γνωρίζω τον χώρο της μόδας και κουβαλώ εμπειρίες από σημαντικές δουλειές στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιμένω ότι θα αλλάξει η ζωή μου τώρα. Μπορεί να έρθει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα βέβαια, αλλά μέχρι εκεί».

Όσον για την οικογένειά του και τα παιδιά του ο coach του GNTM είπε: «Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημα­ντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οι­κογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR