counter

Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος η κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, "Μου έστειλε ένα από τα πιο όμορφα μηνύματα που έχω λάβει"

Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος η κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, "Μου έστειλε ένα από τα πιο όμορφα μηνύματα που έχω λάβει"
Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος η κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, "Μου έστειλε ένα από τα πιο όμορφα μηνύματα που έχω λάβει"

Καλεσμένος την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Πέμπτη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.  Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε χθες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα μηνύματα που αντάλλαξαν μετά το τέλος της κόντρας τους.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Καπουτζίδη: "Θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά"

Γιώργος Καπουτζίδης – Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Από το 2015 και μετά και χαίρομαι που το αναφέρω γιατί εγώ με αυτόν τον άνθρωπο μίλησα χθες και μου έστειλε ίσως ένα από τα πιο όμορφα, πιο ουσιαστικά, ειλικρινή μηνύματα που έχω λάβει. Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέω και με συγκινεί. Το 2015 τότε είχα αντιδράσει γιατί την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying - είναι μία ιστορία που την ξέρει ο κόσμος, ήταν από τα πιο γνωστά beef της ελληνικής τηλεόρασης που έληξε κιόλας- είχε καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου. Είχα εξηγήσει τότε ότι δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος αυτήν τη μέρα. Βγάλε τον μία άλλη μέρα, μία ημέρα που έχει ντέρμπι, που έχει Champions League. Αυτή η μέρα είναι η ευκαιρία να πούμε κάτι άλλο. Να θυμίσω ότι ήταν η χρονιά που ψάχναμε τότε τον Γιακουμάκη, ήταν λίγες ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα. Ήταν μια Ελλάδα που στο θέμα του bullying ήταν πολύ στα…κάγκελα. Δεν βγάζεις αυτόν, Θεός σχωρέστον και να αναπαύσει τη ψυχή του. Δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή.

Αυτό το πράγμα ότι θέλω να περιορίσω την ελευθερία του λόγου. Και τώρα του εξηγώ και του έγραψα του Δημήτρη ότι καταλαβαίνεις τι εννοούσα τότε; Δεν είναι όλα ελευθερία λόγου. Επειδή ήμασταν πολύ χαλαροί όλα αυτά τα χρόνια, δεν λέγαμε τίποτα και αφήναμε να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα, φτάσαμε να ακουστούν αυτά τα πράγματα το 2023 σε μία πλατεία γεμάτη κόσμο με ανθρώπους να ζητωκραυγάζουν και να είναι πανευτυχείς από τις βρισιές που ακούνε. Αυτήν την ελευθερία λόγου θέλατε να υπερασπιστείτε τότε; Θέλω να πιστεύω πως όχι…Δεν θα μεταφέρω το μήνυμα του Δημήτρη, είναι δικός του ο λογαριασμός. Εγώ μπορώ να πω τι του είπα γιατί νιώθω πως είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την επικοινωνία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (μετά το 12ο λεπτό):

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR