counter

Γιώργος Καπουτζίδης- Μαρία Κοζάκου: Η αποκάλυψη για το σχόλιο που έκαναν για τραγουδίστρια της Eurovision και το έχουν μετανιώσει

Γιώργος Καπουτζίδης- Μαρία Κοζάκου: Η αποκάλυψη για το σχόλιο που έκαναν για τραγουδίστρια της Eurovision και το έχουν μετανιώσει
Γιώργος Καπουτζίδης- Μαρία Κοζάκου: Η αποκάλυψη για το σχόλιο που έκαναν για τραγουδίστρια της Eurovision και το έχουν μετανιώσει

Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στούντιο 4” βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Οι δύο τους, που θα βρίσκονται γι’ ακόμη μια χρονιά στα μικρόφωνα σχολιασμού της Eurovision, μοιράστηκε διάφορα περιστατικά που τους έχουν συμβεί στο παρελθόν στον μουσικό διαγωνισμό.

«Τους θαυμάζω τους καλλιτέχνες αυτούς, ακόμα και ένα τραγούδι να μην μου αρέσει. Γιατί πολλά τραγούδια δεν είναι ωραία και το σχολιάζεις πάντα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Να είσαι εκεί και να σε βλέπουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι και πόσοι εκεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Μαρία Κοζάκου από τη δική της πλευρά αποκάλυψε πως έχουν μετανιώσει για ένα σχόλιο που έκαναν για μια τραγουδίστρια της Eurovision.

«Είναι ένα ηθικής τάξης ζήτημα, το οποίο το συζητάμε συχνά και αφορά και στον δημόσιο λόγο.

 Το γεγονός ότι εμείς τα βλέπουμε τα παιδιά, μας κάνει να βλέπουμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Άλλοι είναι όντως cool, άλλοι είναι στην κοσμάρα τους, άλλοι είναι εμφανώς αγχωμένοι. Θυμάμαι μια περίπτωση με την Leonora στην Πορτογαλία που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι και αυτή ήταν κακή. Η ίδια ήταν ταλαντούχα, αλλά ήταν κακή παρουσίαση.

Κάνουμε ένα πολύ έμμεσο χιούμορ “από πού να αρχίσω Leonora μου”, για το πόσα λάθη είχε το στήσιμο. Με το που τελειώνει ο ημιτελικός όπου αποκλείεται η Πορτογαλία, βλέπουμε την Leonora κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια. Δεν χρειαζόταν να συμβεί αυτό, αλλά ήταν η επισφράγιση ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο ή να μιλήσουμε υποτιμητικά. Κι ας μη μας ξέρει», είπε η Μαρία Κοζάκου.

Το “ατύχημα” της Μαρίας Κοζάκου στη Eurovision

Η Μαρία Κοζάκου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πιο άβολη στιγμή της κατά τη διάρκεια μετάδοσης Eurovision.

«Ήταν στο Ντίσελντορφ, η πρώτη μου τηλεοπτική μετάδοση και είχα μεγάλο άγχος. Κάποια στιγμή κατέρρευσαν οι γραμμές ISDN. Κατάλαβα ότι δεν μας άκουγαν, ούτε με Αθήνα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Αναγκάστηκα να κάνω τη μετάδοση από το τηλέφωνο. Το 80% της μετάδοσης έγινε με αυτόν τον τρόπο», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR