counter

Γιώργος Γρηγοριάδης: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν

Γιώργος Γρηγοριάδης: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν
Γιώργος Γρηγοριάδης: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο δημοσιογράφος απουσιάζει από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” και θα επιστρέψει στο πόστο του στις 20 Δεκεμβρίου.

Πριν από μερικές ώρες, ο Γιώργος Γρηγοριάδης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του Facebook και αναφέρθηκε στα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο "Καλημέρα Ελλάδα": "Μας χτύπησε και εμάς ο κορονοϊός"

«Να μαι κι εγώ. Καλησπέρα! Στην 6η μέρα καραντίνας.  Ο κορωνοϊος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου, χωρίς καν να ρωτήσει, μπήκε μέσα στρογγυλοκάθισε. Πλήρως εμβολιασμένος αλλά επειδή ως γνωστόν δεν κάνει διακρίσεις, με δοκίμασε. 

Δέκατα τις πρώτες 3 μέρες, ασυνήθιστη ρινική συμφόρηση κι ένα τσούξιμο στα μάτια όπως τότε που βρισκόμουν σε επεισόδια με χημικά και δακρυγόνα. Χωρίς μυαλγίες όμως λόγω εμβολιασμού μου είπαν οι γιατροί,  χωρίς κόπωση,  χωρίς πονοκεφάλους. Με φόβο όμως για το τι μπορεί να ακολουθήσει. 

Είναι άγνωστος ιός. Ύπουλος.  Περίεργος. Παράξενος.  Όσφρηση και γεύση υπολογίζω περίπου στο 40%. Θα επανέλθουν μου λένε οι γνωρίζοντες αλλά χρειάζεται υπομονή. Αυτό κάνω.  Άλλες 4 μέρες υπομονη ώστε βάσει πρωτοκόλλου και αφού δεν εμφανίζω πια οποιοδήποτε σύμπτωμα να βγω από την καραντινα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας. Τα τηλεφωνήματα σας. Τα μηνύματα σας.  Να προσέχετε τον εαυτό σας γιατί "ολα γίνονται ενώ εμείς ποτέ ξανά".

Από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου το @kalimeraellada_ant1 κανονικά με όλους τους συναδέρφους στο στούντιο αφού μετά την τήρηση του πρωτοκόλλου και όντας αρνητικοί άπαντες επιστρέφουν στο πόστο τους. Εκτός από εμένα.  Εμείς θα τα πούμε τηλεοπτικά σε μια βδομάδα ακριβώς. Γιώργο,  Χρύσα, Δημήτρη,  συνάδελφοι στο κοντρόλ, στις κάμερες,  στο πλατώ, τα λέμε από κοντά από την άλλη Δευτέρα.  Καλές γιορτές  Καλα Χριστούγεννα», έγραψε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR