counter

Γιώργος Γιαννιάς: Ανακοίνωσε την διάλυση του σχήματος με Δημητρίου-Χολίδη- Παπαδοπούλου

Γιώργος Γιαννιάς: Ανακοίνωσε την διάλυση του σχήματος με Δημητρίου-Χολίδη- Παπαδοπούλου
Γιώργος Γιαννιάς: Ανακοίνωσε την διάλυση του σχήματος με Δημητρίου-Χολίδη- Παπαδοπούλου

Μετά από μια σειρά αναβολών για την έναρξη του νυχτερινού σχήματος στο οποίο θα εμφανιζόταν ο Γιώργος Γιαννιάς με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε την διάλυση του σχήματος.

Μπορεί το πρωί να προβλήθηκαν δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου που έλεγε πως η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως είναι τελείως διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο Γιώργος Γιαννιάς ανακοίνωσε πως δυστυχώς το σχήμα δε θα ανέβει ποτέ. Μάλιστα εξέφρασε τη θλίψη του για όλους εκείνους που τελευταία στιγμή θα μείνουν χωρίς δουλειά ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν μαζί του αυτό το διάστημα.

«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.

Δυστυχώς για κάποιους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς στην ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του τραγουδιστή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR