counter

Γιώργος Δερβίσης: Ορκίστηκε Έφεδρος Αξιωματικός - Η ανάρτηση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ

Γιώργος Δερβίσης: Ορκίστηκε Έφεδρος Αξιωματικός - Η ανάρτηση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ
Γιώργος Δερβίσης: Ορκίστηκε Έφεδρος Αξιωματικός - Η ανάρτηση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ

Το μεσημέρι της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου οι αθλητές της Εθνικής ομάδας ανδρών πόλο, που ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έγιναν με κάθε επισημότητα Έφεδροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η τελετή έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) και βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ανάμεσα στους αθλητές που ορκίστηκαν ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο Ντίνος Γεννηδουνιάς, ο Κώστας Γαλανίδης, ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης (Ελληνικός στρατός), ο Ιωάννης Φουντούλης, ο Γεώργιος Δερβίσης, ο Δημήτρης Σκουμπάκης, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης (Πολεμικό Ναυτικό), ο Εμμανουήλ Ζερδεβάς, ο Μάριος Καπότσης, ο Χριστόδουλος Κολόμβος και ο Κωνσταντίνος Μουρίκης (Πολεμική Αεροπορία).

Η Ιζεμπέλα Φούλοπ στο πλευρό του Γιώργου Δερβίση

Η ηθοποιός Ιζαμπέλα Φούλοπ βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Γιώργου Δερβίση σ’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή και μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ορκωμοσία.

Δείτε επίσης! Ιζαμπέλλα Φούλοπ & Γιώργος Δερβίσης: Αποκάλυψαν πότε θα γίνει ο γάμος τους!

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR