counter

Γιώργος Αυτιάς: Απαντά πρώτη φορά για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, o Γιώργος Αυτιάς θα κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Αυτιάς έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ να μείνει στο κανάλι μέχρι και το Πάσχα. Μάλιστα, στον σταθμό έχουν ξεκινήσει ήδη οι αναζητήσεις για το νέο πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Δείτε επίσης! Γιώργος Αυτιάς: Η νέα απάντηση για τον Στέφανο Κασσελάκη, "Με ξέρετε 35 χρόνια, με έχετε ακούσει να κάνω ομοφοβικά σχόλια;"

Όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στο Metropolis FM απάντησε σχετικά με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές:  «Είναι πάρα πολύ νωρίς για το ο,τιδήποτε. Είμαι στον ΣΚΑΪ, δουλεύω για τον ΣΚΑΪ. Ό,τι φέρει η ζωή. Αν μου γίνει αυτή η τιμητική πρόταση, εγώ δε μπορώ να την αρνηθώ. Θα είναι η υπηρεσία στην πατρίδα. Αντιλαμβάνεσαι ότι ζούμε σε μία εποχή που τα οικονομικά, τουλάχιστον για μία δεκαετία, θα είναι στο προσκήνιο. Μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, καταλαβαίνεις  ότι και καλά αμειβόμενη είμαστε. Είμαι σε ένα δίλημμα. Ό,τι δεν ανανεώνεται πεθαίνει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR