counter

Γιώργος Αρσενάκος: Η ξαφνική απόλυση, η επιτυχία και το πρώτο του βιβλίο

Ο Γιώργος Αρσενάκος το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι".

Ο συνιδρυτής και CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik μίλησε, εκτός των άλλων, για την απόλυσή του από τη δισκογραφική εταιρεία που εργαζόταν, αλλά και το πρώτο του βιβλίο, «Ένα Θέλω Μπορεί» με τον τίτλο να είναι εμπνευσμένος από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Ελεάνας Βραχάλη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Αρσενάκος, την περίοδο που απολύθηκε από την προηγούμενή του δουλειά, 10 χρόνια πριν, αισθάνθηκε ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και τότε ο Πάρης Κασιδόκωστας του πρότεινε να κάνουν μαζί μία νέα δισκογραφική εταιρεία, όπως κι έγινε.

Όσον αφορά στο βιβλίο του, ο Γιώργος Αρσενάκος μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

Είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Δείτε στο επάνω βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Αρσενάκος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR