counter

Γιώργος Αλκαίος: Όσα εξομολογείται 11 χρόνια μετά από την απουσία του από το τραγούδι

Γιώργος Αλκαίος: Όσα εξομολογείται 11 χρόνια μετά από την απουσία του από το τραγούδι
Γιώργος Αλκαίος: Όσα εξομολογείται 11 χρόνια μετά από την απουσία του από το τραγούδι

Μετά από έντεκα χρόνια ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στη σκηνή μέσα από την εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Η κάμερα του Mega Star και ο δημοσιογράφος, Αντώνης Δημητριάδης συνάντησαν τον Γιώργο Αλκαίο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη σκηνή και στο τι του έλειψε πιο πολύ και στην σχέση του με τα social media

 «Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω έντεκα χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρή η δεκαετία που πέρασε  για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει», είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Για τη σχέση του με το διαδίκτυο και την τεχνολογία: «Μπορεί να μην έχω social media αλλά όσοι με θεωρού δεινόσαυρο επειδή δεν έχω social media τους λέω ότι στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο τους… έχω όλους. Ότι έχει να κάνει με τη μουσική μου ασχολούμαι εγώ και στο τεχνικό κομμάτι. Τώρα ετοιμάζω έναν δίσκο με 32 μουσικούς από το Ιράν μέχρι την Βενεζουέλα, όλους αυτούς τους ψάχνω πάνω από 1,5 χρόνο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα μέτρα με τους εμβολιασμένους και μη στους χώρους διασκέδασης λέγοντας: «Θα επιστρέψω μόλις στις νυχτερινές πίστες τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός, δεν είναι η φύση μου τέτοια με όλο αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR