counter

Γιώργος Αγγελόπουλος - Κατερίνα Δαλάκα: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Γιώργος Αγγελόπουλος - Κατερίνα Δαλάκα: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;
Γιώργος Αγγελόπουλος - Κατερίνα Δαλάκα: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Στο Survivor 2 πρόκειται να συμμετάσχει η 25χρονη αθλήτρια στίβου, Κατερίνα Δαλάκα. Η ίδια ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται.

Ο λόγος; Οι συχνές εμφανίσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τα likes και τα σχόλια που ανταλλάσσουν οι δυο τους στα social media.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Espresso, άνθρωπος από το περιβάλλον τους αναφέρει πως οι δυο τους βγαίνουν τακτικά έξω, πηγαίνοντας σε μέρη που δύσκολα θα τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός.

Συχνάζουν σε ήσυχα στέκια, χωρίς πολύ κόσμο, ενώ η οικειότητα μεταξύ τους είναι έκδηλη. Εύλογα, λοιπόν, οι φήμες που κάνουν λόγο για φλερτ και ενδεχόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους να έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Μάλιστα, η όμορφη αθλήτρια δημοσίευσε φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία -όπως βλέπετε παραπάνω- έχει γείρει στον ώμο του νικητή του Survivor κι αυτός την κρατά αγκαλιά, με τη χαρά να φαίνεται στα πρόσωπά τους.

Όπως ακούγεται, μάλιστα, ο Ντάνος ήταν αυτός που έβαλε το… χεράκι του ώστε η παραγωγή να επιλέξει την αθλήτρια για τον δεύτερο κύκλο του Survivor.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR