counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ξεκάθαρη απάντηση για το Survivor All Star

Δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος μεταξύ άλλων έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Οι τέσσερις παίκτες που έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor All Star

«Πιστεύω πως ένα trailer από ένα παιχνίδι που συμμετείχα μπορεί να με έχει μέσα. Επειδή όλα αυτά, έτσι όπως γράφονται και στο trailer, με κάνουν να φαίνομαι πως θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εγώ δεν έχω καμιά ιδέα εδώ και δυο μήνες που μίλησα για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου…Μου είχε προταθεί να μπω παίκτης και ήταν ξεκάθαρο το όχι μου τότε και σε κάποιες συνεντεύξεις μου. Τελευταία βλέπω πως πέρασα εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα συμμετέχω. Δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας.

Το έχω εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου. Ο κύκλος έχει κλείσει τότε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή, γιατί είναι ένα παιχνίδι που θα συμμετέχουν παίκτες από όλα τα χρόνια. Με ρωτάς και σου απαντάω και σου λέω πως δεν θα μπω. Δεν θέλω να μπω. Είναι τιμή για εμένα που με δείχνεις στο trailer, αλλά όχι να αφήνουμε να εννοηθεί πως θα μπω, ενώ έχω πει ξεκάθαρα πως δεν θέλω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε στο παραπάνω όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR