counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά στο fan club του που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά στο fan club του που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά στο fan club του που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά!

Μοιάζει με… τρολάρισμα, αλλά δεν είναι! 

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ένα από τα πολλά fan club που δημιουργήθηκαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Instagram, από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής του Survivor, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Ο λόγος για το «giorgosaggelopoulos_fans», οι διαχειριστές του οποίου ανακοίνωσαν ότι σταματάνε να τον στηρίζουν, καθώς τους πίκρανε με τη μη ανταπόκρισή του και την απόφασή του να δώσει το… χρίσμα του σε άλλο fan club.

Πριν λίγη ώρα, ο Ντάνος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό, το οποίο συνόδευσε με ένα κολάζ φωτογραφιών, που έχει βγάλει κατά καιρούς με θαυμαστές του.

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε, ξεκαθαρίζοντας έτσι την κατάσταση.

Ντάνος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR