counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στη Σκιάθο στο φως της δημοσιότητας

Γιώργος Αγγελόπουλος: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στη Σκιάθο στο φως της δημοσιότητας
Γιώργος Αγγελόπουλος: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στη Σκιάθο στο φως της δημοσιότητας

Ο Παναγιώτης Μυγδαλάκης, στενός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου ή «Ντάνου» και ιδιοκτήτης της εταιρίας θαλάσσιου σκι, όπου εργάζεται ο παίκτης του Survivor μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυρδιούλα Τριάντου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς είναι ο Γιώργος στην προσωπική του ζωή, ενώ σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του πριν λίγο καιρό.

«Ο Γιώργος ξεκίνησε να εργάζεται από 18 ετών και κάποιες στιγμές διέκοψε για το ποδόσφαιρο, καθώς έπρεπε να φύγει από το νησί. Μετά την μπάλα επέστρεφε και συνέχιζε, αφού του αρέσει πολύ να κάνει μαθήματα. Ο Γιώργος έχει μεγαλώσει στις Κουκουναριές. Του αρέσει το ψαροντούφεκο και ασχολείται και τον χειμώνα με αυτό. Είναι σκληρό παιδί, δυνατό. Έχει αρχηγικές τάσεις, είναι υπερπροστατευτικός και τα κάνει όλα με πολύ πάθος. Ακόμα και το να τσακωθεί θα το κάνει δυνατά. Θα σ’ το πει μπροστά του. Στη μούρη σου. Ποτέ δεν κάνει πράγματα από πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη λογομαχία που παρακολουθήσαμε στο Survivor, ο ίδιος επεσήμανε: «Έχουν καταλάβει ότι είναι πολύ δυνατός, τους το έδειξαν και φοβήθηκαν, αφού όλοι πάνε για τα χρήματα. Είναι γλυκό παιδί ο Γιώργος. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει αυτόν τον καιρό εκεί, ούτε τις επιδράσεις που έχει η πείνα σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο στον Γιώργο. Εγώ τον ξέρω από μικρό παιδί. Είναι ευγενικός, στην παραλία ο κόσμος τον αγαπά, ειδικά οι γονείς των παιδιών που μαθαίνουν σκι με τον Γιώργο γιατί τα λατρεύει τα παιδιά και είναι πολύ καλός δάσκαλος. Όλο το νησί τον αγαπά και τον στηρίζει», ενώ κατέληξε αναφερόμενος στη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Θεό: «Ο Γιώργος πηγαίνει στο μοναστήρι να προσκυνήσει, σηκώνει τον Επιτάφιο και κάνει πάντα την προσευχή του πριν από το φαγητό. Δεν έδειξε άλλον χαρακτήρα όταν ζήτησε να μην κοροϊδεύουν την προσευχή του. Αυτός είναι ο Γιώργος».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR