counter

Γιώργος Θεοφάνους: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο

Γιώργος Θεοφάνους: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο
Γιώργος Θεοφάνους: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο

Ένα ατύχημα, που τον οδήγησε τελικά στο χειρουργείο, είχε ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο χέρι του και να προκαλέσει συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας τριών ωρών, αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες στο χέρι του, οι οποίες θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Πλέον ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιστρέψει πλέον σπίτι του για να αναρρώσει.

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έστειλε ένα μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε.

Πιο αναλυτικά, στην φωτογραφία που πόσταρε πόζαρε με τον φίλο του Δημήτρη Γκίκα και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι κουρεύτηκε και του άλλαξε εντελώς τη διάθεσή του.

«Είπα να αλλάξω τη διάθεσή μου μια βδομάδα μετά το ατύχημα και φώναξa το φίλο μου το Δημήτρη και ιδού το αποτέλεσμα ο Δημήτρης είναι αυτός που βλέπετε (μισό κεφάλι δεν έχει σημασία...αξίζει να τον δείτε κι ολόκληρο αλλα ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ουτως η αλλως η δύναμη είναι τα χέρια του αφού με κούρεψέ με χτένισε και μου ανεβασε τη διάθεση σ’ ευχαριστώ φιλαράκι @dimitriosgikas», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR