counter

Γιώργος Θεοφάνους: Η απάντηση του στον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Θεοφάνους: Η απάντηση του στον Γιώργο Λιάγκα
Γιώργος Θεοφάνους: Η απάντηση του στον Γιώργο Λιάγκα

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», έγινε γνωστό πως ο Τριαντάφυλλος διεκδικείται από τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Φοίβο και τον Γιώργο Θεοφάνους για να συνεργαστούν.

Λίγο μετά ο Γιώργος Θεοφάνους αρνήθηκε το ρεπορτάζ με μία ανάρτηση του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έπειτα ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του και να απαντήσει στον Γιώργο Θεοφάνους κατά την διάρκεια της εκπομπής.

«Ο Θεοφάνους, είναι λίγο εύθικτος, παρόλο που εμένα είναι φίλος μου, εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο, εγώ δεν κατάλαβα, μετά κατάλαβα ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν έχει γίνει η πρόταση και το είπαμε εμείς από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε», είπε ο παρουσιαστής.

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε την δική του απάντηση για τον Γιώργο Λιάγκα στα social media.

«Φίλε @gliagas σε ευχαριστώ που ξεκαθάρισες στο @toprwino_ant1 με τους «συνεργατες» σου ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ αλλα καλό θα ήταν να τις επιβεβαιώνουν. @d_ougarezos ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ! Πιο πολυ τα πήρες εσύ από μένα προφανώς από ότι είδα χα χα

Όπως καλό είναι να λέμε κάναμε λάθος συγνώμη πες στους γύρω σου.Όχι επειδή ο άλλος είναι εύθικτος αλλά επειδή όντως κάναμε λάθος.Αν τώρα οι συνεργάτες σας θεωρούν σημαντικό το που θα εμφανιστεί ο «Χ» Τριαντάφυλλος δηλαδή μία σεζόν και όχι τα τραγούδια που θα πει, τότε για άλλη μια φορά έχουν λάθος αντίληψη για το τι είναι σημαντικό για έναν τραγουδιστή και προφανώς τι πρέπει να κουβαλάει στη φαρέτρα του για να ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Πίστεψε με ΓΙΩΡΓΟ το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Να τελειώσει το χειρουργείο αυτό να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες, και με το καλό να μπορέσω να κάνω τις παραστάσεις που έχω προγραμματίσει για Αύγουστο και Σεπτέμβριο με την μουσική ομάδα μου. Καλό καλοκαίρι λοιπόν ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΣΠΕΤΣΕΣ Σίγουρα θα τα πούμε γιατί έχω αναλάβει την μεγάλη συναυλία της ΑΡΜΑΤΑΣ στις 10/9», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR