counter

Γιούλικα Σκαφιδά: Το πρώτο ταξίδι με τον δυο μηνών γιο της

Γιούλικα Σκαφιδά: Το πρώτο ταξίδι με τον δυο μηνών γιο της
Γιούλικα Σκαφιδά: Το πρώτο ταξίδι με τον δυο μηνών γιο της

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της βιώνει η Γιούλικα Σκαφιδά τους τελευταίους δυο περίπου μήνες.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες», έφερε στον κόσμο στα τέλη Νοέμβρη τον γιο της από τότε ζει μοναδικές στιγμές.

Η Γιούλικα Σκαφιδά από τότε που γέννησε μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα με το μωράκι της. Χθες, μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε πως πραγματοποίησε το πρώτο της ταξίδι με τον γιο της εκτός Αθηνών και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης! Γιούλικα Σκαφιδά: Δημοσίευσε φωτογραφία από την ώρα που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της!

Η Γιούλικα Σκαφιδά για τον γιο της

«Δεν είμαι μόνη επί της ουσίας, δεν το μεγαλώνω μόνη μου. Οπότε δε με φόβισε τίποτα. Και έχω πάντα στο μυαλό μου ότι τα παιδιά θέλουν αγάπη και ό,τι τους πεις θα καταλάβουν. Η ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου, δεν άλλαξε. Αλλάζουν οι προτεραιότητες, είμαι εδώ και μου λείπει. Θέλω να πάω σπίτι να δω τι κάνει, αυτό έχει αλλάξει. Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι και άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες αν δεν νιώθουν κάτι φοβερό. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά – σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες: “Ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη". Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι οκ να μην έχει χτιστεί ακόμα», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στην εκπομπή “I Love Σουκου” η Γιούλικα Σκαφιδά για τον ερχομό του γιου της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR