counter

Γιουλίκα Σκαφιδά: Το μήνυμα στο Instagram για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη

Γιουλίκα Σκαφιδά: Το μήνυμα στο Instagram για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη
Γιουλίκα Σκαφιδά: Το μήνυμα στο Instagram για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, Δευτέρα 8 Μαίου η Μαίρη Τσώνη. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τη συμμετοχή της στη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Ο κυνόδοντας" βρέθηκε νεκρή με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό με αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσα σε αυτά και η ηθοποιός, Γιουλίκα Σαφιδά.

Διαβάστε επίσης: Το "αντίο" του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στη Μαίρη Τσώνη

Δείτε τι έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά στο προφίλ της στο Instagram.

Μαίρη Τσώνη: Έφυγε απ'τη ζωή σήμερα το πρωί. Ήταν ευαίσθητη, υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κριμα. "Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι' αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές."

Το μήνυμα της Γιουλίκα Σκαφιδά για τη Μαίρη Τσώνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR