counter

Γιορτή της Μητέρας! Διάσημοι celebrities με τις μαμάδες τους

Γιορτή της Μητέρας! Διάσημοι celebrities με τις μαμάδες τους
Γιορτή της Μητέρας! Διάσημοι celebrities με τις μαμάδες τους

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η διευθύντρια του Fashion Workshop by Vicky Kaya μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της Αλεξάνδρα, με την οποία είναι πολύ δεμένες. «Όταν γεννήθηκε η Βίκυ, ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν βλέπω ότι έχει μεγαλώσει, εγώ τη βλέπω σαν μωρό ακόμα» είχε εξομολογηθεί η μητέρα της σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη στο Πρωινό mou. Επιπλέον, η Αλεξάνδρα Καγιά είναι πολύτιμος σύμμαχος της κόρης της στην καθημερινότητά της με τη μικρή Μπιάνκα, την εγγονή της. «Τη βοηθάει πολύ και κρατάει το μωρό πάντα όποτε χρειάζεται» τονίζει πηγή στο περιοδικό.

 

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

«Η μητέρα της είναι ο φύλακας άγγελός της, το απόλυτο στήριγμά της σε ό,τι χρειάζεται» εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας για τη σχέση με τη μητέρα της Μαίρη Παπαθανασοπούλου. Επιπλέον, τα τελευταία τέσσερα χρόνια μητέρα και κόρη μοιράζονται την ίδια επαγγελματική στέγη, «αφού η κυρία Μαίρη βοηθάει την Έλλη με τις καθημερινές υποχρεώσεις της στον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό που διατηρεί στη Γλυφάδα» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

 

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Παρότι μένει μόνιμα στο Κιλκίς, η μητέρα της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, Εύα Αλεξανδρίδη, όποτε μπορεί, περνά χρόνο με την κόρη της και τα δυο της εγγόνια, Γιάννη και Δημήτρη. Ακόμη, η μητέρα της κάθε χρόνο διοργάνωνε πάρτι γενεθλίων για τη μικρή της κόρη, που η Φαίη Σκορδά θυμάται ακόμη και σήμερα. Κάτι που δεν ξεχνά ποτέ η παρουσιάστρια είναι η γεύση της μηλόπιτας της μητέρας της, «Τη μαμά μου δεν τη λες και την καλύτερη μαγείρισσα. Ίσως γιατί πάντα μας μαγείρευε μόνο υγιεινά και νερόβραστα. Η μηλόπιτά της όμως με τρελαίνει» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

Την όμορφη φωνή και τη γοητευτική της εμφάνιση κληρονόμησε από τη μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου, η Πέγκυ Ζήνα. Όπως έχει εξομολογηθεί στο ΟΚ! η ίδια, η μητέρα της ήταν αρχικά αντίθετη προς την επιθυμία της κόρης της να ακολουθήσει τα βήματά της στο τραγούδι. «Καμία μητέρα που είναι στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο για το παιδί της, γιατί είναι μία άκρως ανταγωνιστική δουλειά, όπου δεν υπάρχει αξιοκρατία και το ταλέντο δεν παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο» είπε και διευκρίνισε: «Δεν θύμωσε. Γενικότερα δεν θυμάμαι ποτέ τη μητέρα μου να θυμώνει».

 

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Η πρωταγωνίστρια, σκηνοθέτιδα και παραγωγός είναι αχώριστη από τη μητέρα της Μαρία, η οποία συχνά τη συνοδεύει σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η Μιμή Ντενίση έχει δηλώσει ότι η μητέρα της είναι εκείνη που έχει το χιούμορ στην οικογένεια, ενώ στην εκπομπή ΦΜ Live είχε αποκαλύψει ένα αστείο σχόλιό της. «Την είχα πάρει τηλέφωνο και της είχα πει: "Μαμά, είμαι στην Τσεχία, στο προεδρικό μέγαρο που ήταν τα ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας" και μου απάντησε: "Παιδί μου, έχουν θέρμανση εκεί ή έχουν μείνει με τις σόμπες της Μαρίας Θηρεσί-ας;". Είναι πολύ προχωρημένος άνθρωπος» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR