counter

Γιορτάζει ακόμη τα γενέθλιά της… γυμνή!

Γιορτάζει ακόμη τα γενέθλιά της… γυμνή!
Γιορτάζει ακόμη τα γενέθλιά της… γυμνή!

Η Kate Moss, γιόρτασε τα 40α της γενέθλια, κάνοντας μια πολύ σέξι φωτογράφηση για το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy. Κι αν αυτά συνέβησαν τον Ιανουάριο, το top model φαίνεται πως δεν σκέφτεται να σταματήσει το... σπορ των προκλητικών φωτογραφήσεων.

Η Kate Moss, φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα, για το εξώφυλλο του γαλλικού αντρικού Lui, ποζάροντας στον φακό του Terry Richardson. Η Kate Moss κάθισε σε καρέκλα σκηνοθέτη και μας χάρισε ένα θεσπέσιο καρέ της πίσω όψης της, χωρίς να φορά εσώρουχο και αφήνοντας σε κοινή θεά τα τατουάζ της. Το εξώφυλλο όμως δεν θα είναι μόνο αυτό, αφού θα ξεδιπλώνεται σε τρία μέρη, χαρίζοντας στους fan της Kate Moss, πολλές στιγμές της μπροστά στο φακό.

Η κυκλοφορία του περιοδικού θα συμπέσει με την παραμονή της Kate Moss στο Παρίσι, που βρίσκεται με τον σύζυγό της Jamie Hince, για την εβδομάδα μόδας. Το ζευγάρι, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο που διαμένει, θέλοντας να απολαύσει τις ομορφιές της κοσμοπολίτικης ευρωπαϊκής πόλης. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR