counter

Γιόρτασε "ταπεινά" τα γενέθλιά της με μια κρουζιέρα στη Μεσόγειο! Τι της ευχήθηκε η πεθερά της!

Γιόρτασε "ταπεινά" τα γενέθλιά της με μια κρουζιέρα στη Μεσόγειο! Τι της ευχήθηκε η πεθερά της!
Γιόρτασε "ταπεινά" τα γενέθλιά της με μια κρουζιέρα στη Μεσόγειο! Τι της ευχήθηκε η πεθερά της!

Beyonce_Jay Z

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Με τον σύζυγό της έχουν κερδίσει τον τίτλο του πιο ισχυρού και πλούσιου ζευγαριού του Χόλιγουντ. Όμως, η Beyonce απέφυγε να γιορτάσει τα 31α γενέθλια της με ένα πανάκριβο πάρτι με άφθονη σαμπάνια και λαμπερούς καλεσμένους. Αντιθέτως, προτίμησε τη συντροφιά του συζύγου της, Jay Z, και της μόλις ενός έτους κόρης τους.

Έτσι, η διάσημη οικογένεια χτες ξεκίνησε για μια μίνι κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, που εδώ και χρόνια είναι ο αγαπημένος της καλοκαιρινός προορισμός. Ο Jay Z είχε κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες και είχε φροντίσει να διακοσμήσει το γιοτ με δεκάδες μπαλόνια και σερπαντίνες. Την περισσότερη ώρα ο διάσημος 42χρονος ράπερ κρατούσε αγκαλιά τη μικρή Blue Ivy και την έκανε βόλτες στο κατάστρωμα του γιοτ.
Beyonce_Jay Z

Η  Beyonce φορώντας σορτς, casual μπλούζα και χωρίς παπούτσια έδειχνε πολύ χαλαρή και χαρούμενη. Στις φωτογραφίες φαίνεται να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί και να συνομιλεί στο κατάστρωμα με τον σύζυγό της.
Beyonce_Jay Z
Beyonce_Jay Z



















Και μπορεί φέτος να μην έκανε πάρτι για τους διάσημους φίλους της, εκείνοι όμως δεν την ξέχασαν.

 

Beyonce_Jay ZΠρώτη απ' όλους της ευχήθηκε η Gwyneth Paltrow μ' ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Beyonce: "Για την  αγαπημένη και γλυκιά BB για τα 31α γενέθλια της... Σ' αγαπάμε πάρα πολύ. Gwyneth, Chris, Apple Moses".

Ενώ η μαμά της Tina Knowles έγραψε: "Ο Θεός με ευλόγησε μ' ένα από τα σπουδαιότερα δώρα της ζωής μου στις 4 Σεπτεμβρίου 1981. Χρόνια πολλά".

Η κολλητής της, Michelle Williams, από το συγκρότημα των Destiny's Child, της ευχήθηκε: "Χρόνια σου πολλά. Σ' αγαπάω πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων που είσαι στη ζωή μου".

 

Όμως, ένα από τα πιο γλυκά μηνύματα ήταν αυτό της πεθεράς της: "Β, ήρθες στη ζωή μου ως ένα κορίτσι από το Νότο. Μεταμορφώθηκες σε μια υπέροχη γυναίκα. Σε θαυμάζω για το πόσο προσγειωμένη και ταπεινή παραμένεις και γιατί κατάφερες να μείνεις ίδια παρά την επιτυχία". Και υπέγραψε ως "Μαμά Carter".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR